Belföldipihenés

Hotel Elizabeth * * * * Gyula

4  csillagos  - Gyulai wellness szálloda
Gyula, Vár u. 1.

Érdeklődés / Szobafoglalás:
06-70-7086-420

Koronavírus információk

Kedves Vendégeink!

"A SZÁLLÁSHELYEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK

A szálláshelyen való tartózkodás szabályai:

 A szálláshelyen a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat. A szálláshely üzemeltetője vagy vezetője, illetve az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja megtagadja a szálláshelyre történő bejelentkezését annak, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát a rendeletben meghatározott módon nem igazolja. Nem vonatkozik ez a szabály azokra a személyekre, akik üzleti, gazdasági továbbá oktatási tevékenység céljából érkeznek a szálláshelyre, továbbá a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szolgálati feladatok ellátása érdekében elhelyezett személyek és a kirendelt egészségügyi dolgozók tartózkodására

Maszkviselési szabályok a vendégekre vonatkozóan

A szálláshelyen a vendég nem köteles maszkot viselni.

Maszkviselési szabályok a szálláshelyen foglalkoztatottakra vonatkozóan:

A szálláshelyen foglalkoztatott személy számára a maszkhasználat szabályait a szálláshely vezetője határozza meg. A szabályok meghatározása során a szálláshely vezetőjének figyelembe kell vennie, hogy amennyiben a foglalkoztatott személy a koronavírus elleni védettségét nem igazolja, azaz nem mutatja be a védettségi igazolványát, köteles az általános szabályok szerint maszkot viselni (orvosi maszk, munkavédelmi maszk, illetve textil vagy más anyagból készült maszk olyan módon, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje). Fontos szabály, hogy a szálláshely vezetője általánosan nem tilthatja meg a maszkhasználatot.

Zenés, táncos rendezvények

A szálláshelyen tilos zenés, táncos rendezvényt szervezni, illetve tartani. A szálláshelyen családi esemény vagy magánrendezvény abban az esetben szervezhető, illetve tartható, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.

A szálláshely szabadidős létesítményeire vonatkozó szabályok

A szálláshelyek területén működő szabadidős létesítmények (az előadó-művészet valamennyi ágának fellépése céljából megtartott esemény, függetlenül annak nyilvánosságától (így különösen színház, tánc-, zeneművészet, cirkusz) látogatása megengedett a szálláshelyen tartózkodó, a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy számára. A szálláshelyet üzleti, gazdasági, oktatási tevékenység céljából igénybe vevő személy, továbbá a szálláshelyen a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szolgálati feladatok ellátása érdekében elhelyezett személyek, és a kirendelt egészségügyi dolgozók csak abban az esetben látogathatják a szálláshely fentiekben felsorolt helyszíneit, ha koronavírus ellen védett személyeknek minősülnek. A szálláshelyen jogszerűen tartózkodó vendégek esetében, amennyiben a szálláshelyen az előzőekben ismertetett valamely szabadidős létesítmény is működik, a védelmi intézkedések betartásáról a szálláshely üzemeltetője, illetve vezetője köteles gondoskodni.

 

Koronavírus ellen védett személynek a magyar hatóság által kibocsátott védettségi igazolvánnyal rendelkező személy, valamint azon személy minősül, aki olyan állam által kiállított védettségi igazolással rendelkezik, amely állam által kiállított védettségi igazolást Magyarország elismeri és ennek tényét a külpolitikáért felelős miniszter a határrendészetért felelős miniszterrel egyetértésében kiadott rendeletében megállapította, és a koronavírus elleni védettségét a részére kiállított koronavírus elleni védettségi igazolás bemutatásával igazolja. Itt szükséges azonban felhívni, különösen a szálláshelyek és a vendéglátó üzletek figyelmét arra, hogy a védettségi igazolások kölcsönös elfogadásának megállapításáról szóló KKM rendeletet a Nemzeti Jogszabálytárban (https://njt.hu/) akár napi szinten is szükséges ellenőrizni. Az elfogadható külföldi okmányok mintái megtalálhatóak a Kormány hivatalos (https://kormany.hu/) honlapján.

 

Fontos, hogy a vendéglátó üzletek, a szálláshelyek és az egyéb szabadidős célú létesítmények üzemeltetői és vezetői, alkalmazottai megismerjék az elfogadható külföldi védettségi igazolásokat, mivel egy esetleges ellenőrzés során, ha arra nem jogosult személyt talál a rendőrség a jogkövetkezmény alkalmazása esetén nem kimentési ok, hogy az üzemeltető, a vezető, vagy az alkalmazott abban a hiszemben volt, hogy az érintett személy által felmutatott igazolás Magyarország által elismert védettségi igazolás. A védettséghez kötött jogok gyakorlásához a kedvezménnyel élni kívánó személy az érvényes védettségi igazolvány bemutatására felszólítható. Mivel azonban a védettségi igazolvány arckép nélküli igazolvány, ezért az azon feltüntetett azonosítószámú igazolvánnyal (vagy a személyi igazolvánnyal, vagy a vezetői engedéllyel, vagy az útlevéllel) együtt képes igazolni az igazolványt felmutató személy védettségét. Ennek megfelelően a védettség igazolásához tehát nem elegendő csak a védettségi igazolvány felmutatása, hanem kérhető a védettségi igazolványon feltüntetett azonosítószámú okmány, külföldi védettségi igazolvány esetén pedig a külföldi állampolgár személyazonosító igazolványának vagy az útiokmányának bemutatása is. Az a személy, aki mind a védettségi, mind a személyazonosság igazolására alkalmas okmányt elkéri, jogosult elolvasni és megismerni ezen okmányok tartalmát, és így meggyőződni az ezeket bemutató személy kedvezmény igénybevételére való jogosultságáról, de nem másolhatja le és nem rögzítheti a tartalmát semmilyen módon és eszközzel. A 6-18 életév közötti személynek a rendeletben meghatározott jogok gyakorlása során – kivéve, ha a 18 év alatti személy esetében a kiskorúság ténye nyilvánvaló - igazolnia kell az életkorát, amelynek a személyazonosító igazolvány, az útlevél, a jogosítvány vagy diákigazolvány bemutatásával lehet eleget tenni.

Kollégáink minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy vendégeink pihenésüket a megszokott magas színvonalon és a legnagyobb biztonságban tudják eltölteni szállodánkban."

 

Szállodánk működésében az elérhető szakmai ajánlások alapján az alábbi egészségbiztonsági lépéseket vezettük be, melyhez kérjük az Önök együttműködését is:

 

 

SZAKMAI HÁTTÉR

Vendégeink és kollégáink érdekében:

Folyamatosan egyeztetünk a szakmai szervezetekkel és hatóságokkal. Követjük a hazai és nemzetközi híreket, és megteszünk minden szükséges óvintézkedést. 

Számítunk együttműködésére:

Kérjük, figyelje Ön is a híreket és tartsa be az érvényben lévő szabályokat! Érkezéskor, kollégáink kérdésére nyilatkozzon, hogy nincsen semmilyen betegségre utaló tünete, nem áll kezelés vagy karantén megfigyelés alatt sem Ön, sem közvetlen családtagja.

 


MEGELŐZÉS

Vendégeink és kollégáink érdekében:

A légkondicionáló és légbefúvó berendezések fertőtlenítő karbantartáson estek át.
 

Partner mosodánkban magas hőfokon, fertőtlenítő mosószerrel mossuk és szárítjuk az ágyneműket, köntösöket, törölközőket.

 

A kilincseket naponta többször fertőtlenítjük, és ugyanígy teszünk mindennel, amit meg lehet érinteni (korlátok) vagy aminek gombja van (lift, kávégép stb.)

 

Számítunk együttműködésére:

Ön is sokat tehet azért, hogy már az utazás előtt is vigyázzon magára. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a megfelelő és gyakori kézmosás fontosságát.

Ha napi ágynemű, törölköző és köntös csere növelné biztonságérzetét, erre is lehetőség van külön díj ellenében.

 


RECEPCIÓ

Vendégeink és kollégáink érdekében:

Szállodánk recepciós pultját kolléganőink óránként virucid hatású fertőtlenítő szerekkel takarítják. Teljes személyzetünk maszkban és kesztyűben végzi munkájukat.

Vendégeink részére 0-24 órában elérhető vírusölő hatású kézfertőtlenítőt biztosítunk.

Szállodánk szobáihoz tartozó kulcskártyákat, tollakat minden használat után azonnal fertőtlenítjük
 

Számítunk együttműködésére:

Vegye igénybe gyors check-in szolgáltatásunkat és adja meg adatait kényelmesen, már otthonról!

Tartson távolságot, ha várakoznia kell és válassza az érintésmentes fizetési módokat!

 


SZOBÁK

Vendégeink és kollégáink érdekében:

Szobáink takarítására eddig is kiemelt figyelmet fordítottunk, tesszük ezt továbbra is - ha lehet - még fokozottabban. Kolléganőink virucid hatású fertőtlenítőszert használnak

Minden szoba emellett naponta alapos szellőztetésen esik át a takarítás során.

Szobaasszonyaink a takarítás során kesztyűt és maszkot viselnek, minden szobába lépés előtt alkoholos fertőtlenítést végeznek

Külön odafigyelünk mindenre, amit a vendég megérint, aminek például gombja van. A fürdőszobát naponta fertőtlenítjük.

 

Számítunk együttműködésére:

Bízzon kollégáink szakértelmében! 12 éve készítünk elő szobát Vendégeink érkezéséhez. A higiéniai intézkedéseket úgy állítottuk össze, hogy az otthon biztonsága várja az érkezőket.

 


KÖZÖSSÉGI TEREK

Vendégeink és kollégáink érdekében:

Szállodánk közös tereiben a vendégek által gyakran érintett felületeket (ajtókilincsek, korlát, székek, asztalok, pultok) virucid hatású fertőtlenítő szerekkel naponta töbször fertőtlenítjük

 

Kolléganőink maszkban és kesztyűben végzik a takarítást a közösségi terekben.

Vendégeink részére 0-24 órában elérhető vírusölő hatású kézfertőtlenítőt biztosítunk

Közösségi mosdóinkban fertőtlenítő szappannal töltjük fel az adagolókat.

Számítunk együttműködésére:

A közösségi térbe lépéskor kérjük, fertőtlenítse a kezét.

 


ÉTTERMI KISZOLGÁLÁS

Vendégeink és kollégáink érdekében:

Az ételek elkészítésénél eddig is komoly előírásoknak kellett megfelelnünk (HACCP élelmiszer biztonsági rendszer), van gyakorlatunk a szigorú szabályok betartásában.

A büfépultnál is munkatársaink segédkeznek betartva a szükséges egészségbiztonsági intézkedéseket. Természetesen kínálatunk ezen intézkedések mellett is változatlan marad.

A berendezéseket és felületeket rendszeresen fertőtlenítjük

Éttermünkben, illetve teraszunkon biztosítjuk az előírt minimális távolságot (1,5 – 2 méter)

Egy asztalnál egy társasághoz tartozó max. 4 ember foglalhat helyet.

A teljes vendégtér friss levegőjét többszöri teljes szellőztetéssel biztosítjuk.

Számítunk együttműködésére:

Legyen partnerünk abban, hogy ha a létszám úgy kívánja, választ a lehetséges vacsora időpontok közül.

Mielőtt az étterembe lép, kérjük használjon kézfertőtlenítőt!

Válasszon bátran az ételek közül, kollégáink előkészítik Önnek. A büfépult ételeinél kérje segítségünket,  készséggel tálaljunk Önnek!

 


WELLNESS, FITNESS

Vendégeink és kollégáink érdekében:

A nyugágyak között megfelelő távolságot hagyunk. A jelenlegi információk szerint a klóros vízben a vírus legyőzésre talált. Medencéink vízminőségét és klórszintjét folyamatosan ellenőrizzük. A hatósági vízminta vételek is rendszeresek.

A szálloda területére csak szállóvendégek léphetnek. Külsős vendégek sem a fürdőt, sem egyéb más szolgáltatást nem vehetnek most igénybe.

Fitness gépeinket rendszeresen fertőtlenítjük és gyakran szellőztetünk.

Számítunk együttműködésére:

Törekszünk arra, hogy kényelmesen el tudjanak helyezkedni, kérjük tartsanak távolságot másoktól. Ha náthás tüneteket tapasztal, kérjük ne látogassa a fürdő részleget. Medencehasználat előtt alapos tusolás kötelező!

Kérjük használjon fertőtlenítőt a fitnessgépek használata előtt.

 


BIZALOM

Munkatársainkat megtartottuk, valamennyien egészségesek. Az üzemszünet alatt is dolgoztunk, és optimistán készültünk a jövőre. Így a szálloda a legjobb formáját mutathatja az újranyitás pillanatában. Ismerős arcok várják vissza Önt. 

Mindent megteszünk, hogy szállodánk falain kívül tartsuk a kórokozókat, kérjük, legyen partnerünk ebben. Ebben a megváltozott világban is egy zavartalan, igazi kikapcsolódást terveztünk Önöknek!

Ha az aktuális szabályozásban bármilyen változás áll be, felül fogjuk vizsgálni intézkedéseinket, és a helyzetnek megfelelően változtatunk. Az elsődleges szempont mindig az egészség védelme és vendégeink biztonsága.

  Az Elizabeth Hotel teljes személyzete szeretettel várja kedves Vendégeit!
 

További részletek >>

Élvezze Ön is a 2021-ben megújult Elizabeth Hotel által nyújtott számtalan kényelmi szolgáltatást! A Gyulai Vár közvetlen szomszédságában elhelyezkedő, század eleji hangulatot idéző szálloda a Várfürdőtől alig 200 méterre igazi oázis mind az üzleti vendégek, mind a pihenni vágyó vendégek számára. Az Elizabeth Hotel, Gyula négycsillagos szállodája, 50 elegánsan berendezett szobával, 4 szoba kategóriával ( Classic, Standard, Deluxe és Junior lakosztályok)

Kastélyjellegű szállodánk egyik épületét az Almásy-család építette 1905-ben. A másik szárnyat 30 évvel később, 1934-ben adták át. Ebben működött az Erzsébet Szeretetház, melyet a szájhagyomány szerint az Almásy-családnál gyakran vendégeskedő Erzsébet királynéról neveztek el. Szállodánk neve is ezt az emléket őrzi.

A kulináris élvezeteket a szálloda elsőrangú étterme és bárja biztosítja, melyek teraszáról a gyulai vár csodálatos látványát élvezhetik. Mesebeli ihletésű Tündérkert Wellness Centrumunkban megtalálja azt a nyugalmat és számtalan feltöltődési lehetőséget, amelyekre egy hosszú, fáradt nap után testének és lelkének szüksége lehet.

Kultúrát kedvelő vendégeinknek ajánljuk Galériánkat, ahol a kortárs magyar művészet gyöngyszemei tekinthetők meg, gyulai szállodák körében egyedülálló módon.

További részletek >>
Kevesebb >>

Hotel Elizabeth - Szobák

Standard kétágyas szobáinak alapterülete 25-30 m2. Igény szerint választhatók dupla- vagy twin (széthúzható) ágyas változatban. Valamennyi szobánk rendelkezik minibárral, szobaszéffel, telefonnal, egyedileg szabályozható légkondicionálással, nagy sebességű internet kapcsolattal, színes televízióval és fürdőköntössel. Fürdőszobáink részben sarokkáddal, részben zuhanykabinnal kerültek kialakításra, hajszárítóval felszereltek.

Szobáink alapterülete 30-35 m2. A szobában található kinyitható kanapé egyszemélyes pótággyá alakítható, így 3 felnőttnek VAGY egy gyermekkel érkező vendégeinknek tökéletes választás lehet. Valamennyi szobánk rendelkezik minibárral, szobaszéffel, telefonnal, egyedileg szabályozható légkondicionálással, nagy sebességű internet kapcsolattal, színes televízióval és fürdőköntössel. Fürdőszobáink részben sarokkáddal, részben zuhanykabinnal kerültek kialakításra, hajszárítóval felszereltek

Classic szobáink alapterülete 20 m2. A szállodánk tetőtér szintjén találhatóak.Igény szerint választhatók dupla- vagy twin (széthúzható) ágyas változatban. Felszereltségük minibár, széf, telefon, egyedileg szabályozható légkondicionálás, nagy sebességű internet kapcsolat, színes televízió és fürdőköntös. Fürdőszobáink részben sarokkáddal, részben zuhanykabinnal kerültek kialakításra, hajszárítóval felszereltek. Közülük egy mozgáskorlátozott Vendégeink igényeinek megfelelően lett kialakítva.

Alapterülete 25 m2. A szállodánk tetőtér szintjén találhatóak. A szobában található kihúzható kanapé pótággyá alakítható, gyermekkel érkező családok esetében ezért tökéletes választás lehet. Fürdőszobáink sarokkáddal kerültek kialakításra, hajszárítóval felszereltek. Felszereltségük minibár, széf, telefon, egyedileg szabályozható légkondicionálás, nagy sebességű internet kapcsolat, színes televízió és fürdőköntös.

Alapterülete 35 m2. A szállodánk tetőtér szintjén található. A nagyobb alapterületen túl egymástól elkülönített hálófülkével és nappalival rendelkezik. A nappaliban található kanapé segítségével ez a szobatípus 4 főre pótágyazható, Fürdőszobáik zuhanykabinnal kerültek kialakításra, hajszárítóval felszereltek. Felszereltségük minibár, széf, telefon, egyedileg szabályozható légkondicionálás, nagy sebességű internet kapcsolat, színes televízió és fürdőköntös.

Alapterülete 38 m2 különálló hálószobával, illetve nappalival rendelkezik, egy légterű. A csodálatos panorámát a várra és az élményelemekkel ellátott kertre néző hatalmas üvegablakok és a szobához tartozó privát terasz biztosítja. Felszereltségük minibár, széf, telefon, egyedileg szabályozható légkondicionálás, nagy sebességű internet kapcsolat, színes televízió és fürdőköntös. Fürdőszobáik zuhanykabinnal kerültek kialakításra, hajszárítóval felszereltek. Ebben a szobatípusban kapszulás kávéfőző, illetve vízforraló és teafilter is a bekészítés része.

Alapterülete 42 m2 különálló hálószobával, illetve nappalival rendelkezik, egy légterű. A csodálatos panorámát a várra és az élményelemekkel ellátott kertre néző hatalmas üvegablakok és a szobához tartozó privát terasz biztosítja. A nappaliban található kihúzható kanapé kétszemélyes pótággyá alakítható, gyermekkel érkező családok esetében ezért tökéletes választás lehet. Felszereltségük minibár, széf, telefon, egyedileg szabályozható légkondicionálás, nagy sebességű internet kapcsolat, színes televízió és fürdőköntös. Fürdőszobáik zuhanykabinnal kerültek kialakításra, hajszárítóval felszereltek. Ebben a szobatípusban kapszulás kávéfőző, illetve vízforraló és teafilter is a bekészítés része.

Hotel Elizabeth - Wellness

 • akupresszúra
 • aromamasszázsok
 • gyógymasszázs
 • svédmasszázs
 • zsírégető masszázs
 • hátmasszázs
 • Aromaterápia
 • aromakabin
 • gőzfürdő
 • élményfürdő
 • élményzuhany
 • cellulitisz elleni kezelések
 • csokoládé kezelés
 • Nap mint nap szembesülünk rohanó világunk káros hatásaival, ezért időnként meg kell adnunk magunknak a lehetőséget egy kis regenerálódásra. Ehhez kínál megfelelő helyszínt az Elizabeth Hotel Tündérkert Wellness Centruma.
  Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, és elégedettek vagyunk a külsőnkkel, akkor belső egyensúlyunkkal párhuzamosan megnő az önbizalmunk. A vidám és sikeres emberekből pedig nem csak hogy árad a belső szépség, de az átlagosnál ritkábban betegszenek meg.
  Az élet szépségének felismeréséhez elengedhetetlen a test és lélek megtisztulása. Mi segítünk Önnek csillapítani a szellemi feszültséget és megnyugtatni testét-lelkét. Hitvallásunk, hogy senkit se eresszünk úgy útjára, hogy boldogabbá és szebbé ne tennénk! Kényeztesse magát a szálloda Tündérkert Wellness Centrumában, amely sokféle szolgáltatással, varázslatos környezetben várja a pihenésre és megújulásra vágyó vendégeit a hét minden napján.

Hotel Elizabeth - Sport

 • Csónakázás
 • Horgászat
 • Kerékpár-kölcsönzés
 • Lovaglási lehetőség
 • Túrázás

Hotel Elizabeth - Programok

Gyula az Alföld délkeleti részén, a Fehér-Körös bal partján, a román határ mellett fekszik. A 33.000 lakosú, közel 800 éves kisvárosban hosszú évtizedek óta békében él egymás mellett a magyar, német és román lakosság. Napjainkban Gyula a hazai román kisebbség legjelentősebb központja és egyben az egyetlen magyarországi ortodox püspökség székhelye. Ezt a vallási és kulturális sokszínűséget a város mai napig őrzi, amit a hangulatos utcákon sétálva és árnyas tereken megpihenve mi is érezhetünk.
A város gazdag műkincseivel, régi épületeivel, árnyas parkjaival megőrizte a múlt hangulatát, és ideális helyet kínál a pihenéshez. Minden évszakra kiterjedő gazdag programlehetőségekkel várja az érdeklődőket.

Szolgáltatások
 • Légkondicionáló  Légkondicionáló
 • Medence - beltéri  Medence - beltéri
 • Medence - kültéri  Medence - kültéri
 • Szauna  Szauna
 • Infraszauna  Infraszauna
 • Jacuzzi  Jacuzzi
 • Állatbarát hotel  Állatbarát hotel
 • Parkoló  Parkoló
 • WI-FI  WI-FI
 • Étterem  Étterem
 • Bár  Bár
 • Kávézó  Kávézó
 • Konferenciaterem  Konferenciaterem
 • Tárgyalóterem  Tárgyalóterem
 • Lift  Lift
 • Akadálymentesített  Akadálymentesített
 • 24 órás portaszolgálat  24 órás portaszolgálat
 • Fitness  Fitness
 • Gyerekbarát  Gyerekbarát
 • Wellness  Wellness
 • Gyógyvíz  Gyógyvíz
 • Internet, WI-FI  Internet, WI-FI
 • Fürdőszoba zuhanyzóval  Fürdőszoba zuhanyzóval
 • WC  WC
 • Minibár  Minibár
 • Televízió  Televízió
 • Telefon  Telefon
 • Pótágy  Pótágy
 • Nemdohányzó szobák  Nemdohányzó szobák
 • Fürdőköpeny  Fürdőköpeny
 • Hajszárító  Hajszárító
 • Szobai széf  Szobai széf
 • Internet  Internet
További részletek >>
Kevesebb >>
Általános információk
Szállodánk mediterrán hangulatú Tündérkert Wellness Centruma nem csak a szállóvendégek számára jelent tökéletes wellness élményt, hanem szeretettel várunk mindenkit, aki egy kis feltöltődésre vágyik!

Hotel Elizabeth Gyula akciós* csomagok:

*akár 20-50%-al olcsóbban mintha napi szobaáron foglalna!

Tipp!
Adja meg az érkezés dátumát, éjszakák számát és mutatjuk az érvényes csomagokat és árakat!


Jelenleg az összes csomagot mutatjuk, használja a fenti keresőt!

Téli Wellness

Offer picture

Érvényes: 2022-11-30 - 2023-02-28 között

A hét bármely napjára foglalható.

Félpanziós ellátással, wellnessrészleg és fitneszterem használattal, fürdőköntös és wellness-törölköző használattal....

3 éves korig ingyenes, 3-14 éves korig 9900 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

19 500 Ft, 1 fő, 1 éj

78 000 Ft

2 fő 2 éj félpanzióval

Részletek

Pihentető Nyugdíjas Hétköznapok

Offer picture

Érvényes: 2022-09-07 - 2023-02-28 között

Az ajánlat hétfő, kedd, szerda, csütörtök, vasárnap éjszakára foglalható!

• Félpanziós ellátással • wellnessrészleg és fitneszterem használattal • fürdőköntös és wellness-törölköző bekészítéssel. ...

3 éves korig ingyenes, 3-14 éves korig 9900 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

18 900 Ft, 1 fő, 1 éj

113 400 Ft

2 fő 3 éj félpanzióval

Részletek

Angyali Karácsony 2 éj

Offer picture

Érvényes: 2022-12-23 - 2022-12-27 között

Az ajánlat hétfő, kedd, péntek, szombat, vasárnap éjszakára foglalható!

Félpanziós ellátással, karácsonyi ünnepi menüvel, forralt borral, bejglikóstolóval, wellnessrészleg és fitneszterem használattal, fürdőköntös és welln...

3 éves korig ingyenes, 3-14 éves korig 9900 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

37 900 Ft, 1 fő, 1 éj

151 600 Ft

2 fő 2 éj félpanzióval

Részletek

Angyali Karácsony 3 éj

Offer picture

Érvényes: 2022-12-23 - 2022-12-27 között

Az ajánlat hétfő, kedd, péntek, szombat, vasárnap éjszakára foglalható!

Félpanziós ellátással, karácsonyi ünnepi menüvel, forralt borral, bejglikóstolóval, wellnessrészleg és fitneszterem használattal, fürdőköntös és welln...

3 éves korig ingyenes, 3-14 éves korig 9900 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

27 900 Ft, 1 fő, 1 éj

167 400 Ft

2 fő 3 éj félpanzióval

Részletek

Téli Szünidő

Offer picture

Érvényes: 2022-12-26 - 2023-01-08 között

A hét bármely napjára foglalható.

Félpanziós ellátással, Tündérkert Wellness Centrum és fitneszterem használattal....

3 éves korig ingyenes, 3-14 éves korig 9900 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

25 900 Ft, 1 fő, 1 éj

103 600 Ft

2 fő 2 éj félpanzióval

Részletek

Gyulai Szilveszter

Offer picture

Érvényes: 2022-12-29 - 2023-01-02 között

Az ajánlat hétfő, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap éjszakára foglalható!

• Félpanziós ellátással • szilveszteri gálavacsorával • pezsgős koccintással • szilveszteri retro bulival • wellnessrészleg és fitneszterem haszná...

3 éves korig ingyenes, 3-14 éves korig 16900 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

34 900 Ft, 1 fő, 1 éj

209 400 Ft

2 fő 3 éj félpanzióval

Részletek
Nem talál megfelelőt?
Kérjen egyedi ajánlatot!
kattintson a gombra...
ajánlat kérés egyszerű, gyors ajánlat kérés
Ajánlatkérése ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!
Foglaltsági naptár
SZABAD

TELTHÁZ Csak elutazás napjának választható
Nincs szabad szoba éjszakára

Hasonló szállások melyek érdekelhetik:
Értékelés - Hotel Elizabeth
Kiváló 4.7/5
Hotel: 4.8/5
Személyzet: 4.9/5
Wellness: 4.5/5
Étkezés: 4.7/5
Szoba: 4.6/5

100 % ajánlja másoknak
100 % ismét visszamenne

Olvassa el a részletes véleményeket itt >>
Információk

Érkezés: 14-órától Távozás: 10 óráig

Szép kártya

OTP, MKB, K&H Szép Kártya elfogadóhely

Hotel Elizabeth térkép
Vélemények

  Minden nagyon jó volt!???? Nekem pluszban nosztalgia is volt. Az épület régebben egy kollégium volt, 4 évig voltam lakója. Szépen átalakították❤️

  Nem volt olyan.

  Ételválaszték és mennyiség. Tisztaság, szoba felszereltsége. Vár és Várfürdő közelsége. Maga a klasszicista stílusú épület.

  A wellnes részleg kicsit zsúfolt volt, de a Várfürdő közelsége kárpótolt.

  A hotel remek elhelyezkedésű, udvarias személyzet, rendezett kert.

  Néha a svédasztalos étkezésnél a kifogyott ételtartók feltöltése akadozott.

  Elhelyezkedés, kiszolgálás.

  Bár kiszolgálás, hiányos.

  minden nagyon egyben volt

  Osszesegeben minden kivalo volt.A szemelyzet hozzaallasa biztositja ,hogy mindenki otthon erezze magat. Koszonet erte.

  Az elhelyezkedése! Csodálatos volt a Várra látni az ablakból!

  A szemben levő szobában egy gyermekes család volt és nagyon áthallattszott a gyeresírás.

  Nagyon jól éreztük magunkat, igazi felhőtlen pihenés volt kedves, figyelmes személyzettel, finom ételekkel és kiváló wellnessel.

  Nagyon kellemes napokat töltöttünk a csodálatos környezetben lévő, családias hangulatú szállodában. A szoba jól felszerelt, elegáns, a személyzet mosolygós, kedves és szolgálatkész. A svédasztalos étkezések bőségesek, finomak, minden ízlést kielégítenek. Külön elismerés a séfnek a változatos és különleges fogásokért! Mindenkinek csak ajánlani tudom

  Nagyon kellemek környezet, kedves személyzet, finom ételek.

  Sajnos a matracok eléggé ki voltak feküdve. Nem kényelmes.

  Minden nagyon tetszett mindennel meg voltunk elégedve

  Ilyen nem volt

  A hotel kzp. elhelyezkedése, a beltérének színei, tapétái, a szoba felszereltsége. Szóval szinte minden és mindenki.

  Főtt ételekhez a savanyúság hiányzott.

  minden

  Jó elhelyezkedés, kellemes környezet, előzékeny személyzet

  A szállodában több helyen a tisztaság és a kivitelezés csak 3*,az éttermi választék 3*(két fajta savanyúság...nincs tartalék evőeszköz...)

  Tiszta, szépen berendezett szobák, környezet. Segítőkész személyzet

  A kisebb gyerekek étkezésére nem gondoltak

  Ami tetszett: a személyzet közvetlensége, a wellness részleg és az étel választék. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Már is visszavágyunk.

  Parkolásért fizetni kell! Olyan pitiáner patt helyzet, mikor választanom kell hogy kint az utcán 2400 Ft ert parkokat, vagy nálunk bent 2000 Ft ért. Olyan érzés mikor sarokba szorítanának...

  Az ágyak minősége.

  Segítőkész személyzet, udvarias kiszolgálás, a szálloda jó fekvése.

  Nem volt ilyen.

  Közel a központhoz (várhoz, fürdőhöz.) Rendezett, tiszta szoba. Állítható klíma a szobában. Finom vacsora.

  Reggeli lehetne kicsit változatosabb 4 csillaghoz mérten. A szoba takarítását nem sikerült időzíteni a személyzetnek, annak ellenére, hogy órákat voltunk távol. (4 nap szemetes ürítés nélkül egy pelenkás gyerekkel... ez kifogásolható, úgy vélem.)

  Igazabol majdnem minden.

  A fiatal pincér csaj kicsit bunkó. Olyan ki vagyok mi vagyok stílusban közölte hogy ő feljebb való. Illetve a Wellnesben is jo lenne ha a csaj nem tunne csk ugy el 20 percre es ne csak akkor takaritson ha bokaig ér a víz. Ennyi. Ez a két fiatal picsa nem odavalo. Ja meg lehetnének nagyobb hűtők és inkabb váltsanak digire mert mire rajon az ember hogy a harom taviranyitoval hogy kell bekapcsolni a tvt megoszul (vagy legyen hasznalti utasitas)

  A legjobb helyen!

  Családias hangulat.Tiszta , rendezett szobák közösségi terek. A személyzet mosolygós , kedves segítőkész.

  A szobában nem működött a hűtő. A törölközök rendkivül használtak. Étkezésekből a gyümölcs többször hiányzott.

  Az éterem kifogástalan megfelelő mennyiségű és minőségű étel áll rendelkezésre a hőmérséklete is megfelelő volt. A személyzet kifogástalanul végezte a dolgát nem tolakodóan de mindig készen álltak a vendégek ellátására. A félpanzió teljes mértékben elég az étkezésre az ebéd kihagyható.

  sajnos a szobánk a konyha fölött volt és ez az esti órákban hangos.

  Családias hangulat. Figyelnek a tisztaságra és rendre, Nagyon ízletesek voltak a vacsorák..

  A Hotel elhelyezkedése.

  A szilveszteri vacsora "ültetés rendje". A fürdőszoba szellőzésének hiánya.

  Távozáskor a hotelportán leadtam a kitöltött vevőértékelési nyomtatványt.

  Nagyon szép, igényes szálloda.

  A wellness vize hideg így nem lehetett élvezni .

  Minden kifogástalan volt a környezet pedig csodálatos és nyugodt.

  Környezett, kiszolgálás, figyelmesség ami tetszett és természetesen az, hogy állatbarát szálláshely! Nagyon elégedettek voltunk. Köszönet érte!

  A szálloda, a wellness, az étterem kifogástalan.

  Nem észleltünk hibát.