Belföldipihenés

Hotel Európa Fit * * * * Hévíz

4  csillagos Balatoni  - Hévízi wellness szálloda
Hévíz, Jókai u. 3.

Érdeklődés / Szobafoglalás:

Koronavírus információk

Biztonsági Covid-19 intézkedések az újranyitás kapcsán

Az Európafitben mindig is törekedtünk arra, hogy vendégeink számára a legszínvonalasabb, értékadó szolgáltatásokat nyújtsuk. Most, amikor a Covid-19 vírussal való együttélés határozza meg a mindennapjainkat, különösen fontos, hogy a bennünk megbízó, és szállodánkat választó Vendégeinket magas szintű higiénés készültséggel várjuk, amelynek szempontjait az Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlásából, az osztrák szállodaszövetség irányelveiből, valamint a sajtóban közzétett kutatásokból merítve alakítottuk ki.

Az intézkedések érintik mindazokat a szállodai részlegeket, amelyek a vendégekkel közvetlen kapcsolatban állnak, de érintik a háttérben dolgozó munkatársak optimális munkakörülményeinek biztosítását, és mindazokat a technikai feltételeket, amik a biztonságos üzemelés feltételeit teremtik meg.

Általános intézkedések 2020.05.19.

A fentiek alapján legfőbb intézkedésünk, hogy átmenetileg 50%-ban maximalizáltuk a szállodai töltést, elkerülve a zsúfoltságot, azaz szállodai szobáinknak maximum a felét értékesítjük. A szállodába érkező vendégek számára maszkot biztosítunk, amit a Vitalium Medical Wellness Centrumban, kezelések igénybevételénél viselni kell. Lift használata esetén a maszk viselése ajánlott. Érkezéskor a Vendégtől aláírást kérünk arra vonatkozóan hogy egészséges. Ezt fejhőmérő segítségével szúrópróba szerűen ellenőrizhetjük. Amennyiben vendégünk rosszul érzi magát, köteles a recepción vagy a gyógyászaton jelenteni, ilyenkor lehetőséget biztosítunk az elkülönítésre, és természetesen a vendég dönthet úgy, hogy hazautazik. Munkatársaink testhőmérséklete munkába állás előtt kötelezően mérve lesz.

FONTOS! Jelen protokollunk a 2020. május 19-i állapotot tükrözi. Intézkedéseinket a jogszabályi előírások szerint folyamatosan felülvizsgáljuk, frissítjük. A frissítéseket dátum szerint tesszük közzé jelen leírásunkban. 

Recepciót és hallt érintő intézkedések

A szálloda halljában az érkezés és távozás során a vendégek és dolgozók számára a 1.5 méteres távolságot kötelezően betartjuk, ehhez kordonnal elhatárolt területet biztosítunk. Ki- és bejelentkezéskor 1 fő állhat a pultnál, amelyet plexivel választunk el, védve vendégünket és munkatársunkat egyaránt. A hallban rendszeres, kétóránkénti fertőtlenítést végzünk, különös tekintettel a bőrrel érintkező felületekre figyelve. Vírusölő kézfertőtlenítőt folyamatosan elérhetővé teszünk a szálloda teljes területén. A liftet egyszerre csak az egy szobában tartózkodó vendégek vehetik igénybe, maszk viselése ajánlott. Minden emeleten a lifteknél érintésmentes kézfertőtlenítő automatát helyeztünk el, mely a személyzet és a vendégeink biztonságát szolgálja. A liftben található érintőképernyőt rendszeresen fertőtlenítjük, mindemellett javasoljuk a lépcsők használatát. A vendégnek adott eszközöket (kulcskártya, toll, stb.) UV-C fénnyel és fertőtlenítővel is minden kiadás előtt a recepción fertőtlenítjük.
Érkezéskor a bejelentő lapok bemondással kerülnek kitöltésre, illetve javasoljuk a bejelentőlapok érkezés előtti online kitöltését. A bejelentőlapot csak aláírásra adjuk át a vendégnek. Előnyben részesítjük az érintésmentes fizetést érkezéskor, amihez a bankkártyaterminált rendszeresen fertőtlenítjük. A szobakártyákat minden kijelentkezést követően ózonos kezeléssel fertőtlenítjük.
A vendégszolgálati irodát átmenetileg zárva tartjuk, kollégáink a recepciós pultban érhetők el, ahol plexi fal választja el őket a vendégektől. Vendégszolgálati munkatársaink a recepciós pultban állnak vendégeink rendelkezésére.
londiner szolgáltatás átmenetileg szünetel (poggyász-szállítás, valamint gépjárművek parkolás), természetesen fertőtlenített londiner kocsit biztosítunk.

Szobahasználatot, valamint takarítást érintő intézkedések

Az újranyitásra a szálloda nagytakarítását, beleértve természetesen a szobákat és a közösségi területeket a szokásos magas minőségben elvégezzük. Az eddig használt tisztító és fertőtlenítő szereken kívül magas alkoholtartalmú fertőtlenítőszer is bevezetésre került.
Minden vendég fogadása előtt a szoba takarítása és a szobai felületek fertőtlenítése után a szobák ózonnal való fertőtlenítése is megtörténik. Szem előtt tartjuk, hogy vendégeinket lehetőség szerint távol szobázzuk egymástól. A szobákban csak a feltétlenül szükséges papír alapú tájékoztatók maradnak bent, amelyek a vendég távozása után a szelektív szemétgyűjtőbe kerülnek. Átmenetileg a díszítő ágysálak és díszpárnák szintén kikerültek a szobákból, tisztítva várják, hogy a Covid–19 veszély megszűnése után visszakerülhessenek. A vendégek a szállodában való tartózkodása alatt a szobai takarítást naponta kötelezően elvégezzük. A takarítás mellőzésére nincs lehetőség, kérjük Vendégeink megértését és támogatását. Takarítás közben szellőztetünk, és a gyakran érintett felületeket fertőtlenítjük. Vendégeinktől kérjük, hogy az ágyat utcai ruhában ne használják. A szállodában saját mosodával rendelkezünk, ahol a technológia és az automatizálás magas foka biztosítja, hogy mindig megfelelően tisztított és fertőtlenített textíliák kerülnek a szobákba, a gyógyászati kezelőkbe, étterembe, és a wellness-be.
A szobában minden Vendégünk számára érkezéskor maszkot biztosítunk.
Takarítás közben kollégáink maszkot és kesztyűt viselnek, kezüket-kesztyűjüket rendszeresen fertőtlenítik.

Vendéglátást érintő intézkedések

Éttermünkben feltétlenül biztosítjuk a 1.5 méteres távolságtartást. Egy asztalnál legfeljebb négy fő és gyermekük foglalhatnak helyet. Az asztalok között minimum 1,5 méter távolságot biztosítunk. Ugyanígy teszünk egyéb vendéglátó egységünkben: Mandarin Bárunkban és Grillkertünkben. Az étterembe lépéskor minden Vendégünknek kötelezően használnia kell a kézfertőtlenítőt. A legoptimálisabb helyelosztás érdekében Vendégeinket kollégáink az asztalához kísérik. Munkatársaink (felszolgálók, teremfőnökök és szakácsok) maszkot és kesztyűt viselnek.
Az éttermi bútorzatok és gépek, eszközök felületeit folyamatosan fertőtlenítjük, éjszakánként pedig további ózonos fertőtlenítést is végzünk.
Az étterem egyszeri befogadóképességét maximalizáljuk, vendéglétszámtól függően szükség esetén sávos étkezési időket vezetünk be. Vendégeink számára mind a reggelinél, mind a vacsoránál biztosítjuk a svédasztalt. A büféasztalnál a szakácsok és felszolgálók segítenek a tálalásban, a látványkonyhánk szünetel. Természetesen így is a szokott választék, minőség és bőség áll vendégeink rendelkezésére.
A konyha teljes területén vírusölő hatású tisztítószereket használunk. A fizikai távolságtartást a konyhai személyzetünknél is kötelezővé tesszük, számukra is kötelező a maszk és kesztyűhasználat. Az ételek elkészítésénél tartjuk a 75 °C maghőmérsékletet, kollégáinkat folyamatosan oktatjuk.

Műszaki intézkedések

A Covid-19 kapcsán gyakori kérdés, hogy az ipari szellőztető- hűtő/fűtő rendszerek mennyire veszélyesek az egészségre. A veszélyeztetés ott áll fenn, ahol kevert levegővel működik a szellőztetés. Szállodánkban az elszívás és a befúvás külön működik, tehát nincs levegő visszaforgatás. Így nem jutnak a szobából, közös helyiségekből, irodákból vírusok a rendszerbe. Természetesen újranyitásra a légszűrők megfelelő beállítása, ellenőrzése és rendkívüli tisztítása megtörtént, megelőzve a legionella baktériumok szaporodását/terjedését is.

Fitneszterem, sportprogramok

Szállodánkban a fitneszteremben egyszerre 3 fő vagy 1 család tartózkodhat. A gépek használata során a fertőtlenítés eddig is kötelező volt, ez most is biztosított, de használattól függetlenül is 3 óránként fertőtlenítünk. A zsúfoltság elkerülése érdekében regisztrálni lehet időpont foglalásra.
Ingyenesen elérhető sportprogramjaink elsősorban kültéren kerülnek megtartásra.

Vitalium Health and Beauty

Gyógyászati és szépség részlegünkön a diszpécser pultnál plexi fallal biztosítjuk a távolságtartást, illetve segítjük a másfél méteres távolság betartását a rendelők, pult, és kezelő helyiségek előtt. A kezelések igénybe vétele előtt a vendég aláírásával igazolja, hogy tünetmentes. A pultban használt eszközöket fertőtlenítjük. A súlyfürdőben és a kezelőkben a vendéglétszámot minimalizáljuk, és az inhalatív kezeléseket átmenetileg felfüggesztjük. A vidéki kozmetikák üzemelése engedélyezett, így ezek a szolgáltatásaink elérhetőek. Kollégáink megfelelő védőfelszerelést viselnek, a vendégeknek maszk viselése kötelező, és lehetőség szerint ne utcai ruhában, hanem fürdőköpenyben érkezzenek a kezelésekre. Minden kezelés után a kabinok fertőtlenítésre kerülnek, a textileket cseréljük.

Wellness részleg, uszoda

Frissítés 2020.05.22.
Beltéri wellness részlegünkben az élményelemek és szaunák is üzemelni fognak nyitásra, a gyógyvizes medencénk azonban még zárva tart, és a szaunaszeánszok átmenetileg elmaradnak.

Kültéri úszómedencénk, kültéri Acapulco élménymedencénk felfűtve, fertőtlenítve, nyitásra készen várja Vendégeinket. Beltéri élmény-, gyermek- és úszómedencénk szintén használhatóak lesznek nyitáskor. Egyéb fürdőszolgáltatásaink terén (gyógyvizes medence, szaunák, élményelemek) hatósági iránymutatásra várunk, bízunk benne, hogy a várható lazításoknak köszönhetően nyitásra működni fognak. (Update: 2020.05.22. az élményelemek, valamint a szaunák is üzemelni fognak nyitásra.) A kötelező vízcserék, fertőtlenítések, takarítások megtörténtek, extra víztisztítási előírásoknak eleget tettünk. Nyugágyainkat minimum 1.5 méteres távolságra helyezzük el. Úszómester kollégáink folyamatosan figyelik, hogy a medencékben ne legyen zsúfoltság. A teljes wellness részleget folyamatosan takarítjuk, fertőtlenítjük, különös tekintettel a korlátokra, vizes blokkokra, öltözőkre, toalettekre. Korszerű légtechnikánknak köszönhetően a beltéri wellness területünkön a teljes légmennyiség óránként kicserélődik, emellett szellőztetünk is, éjszakánként pedig további ózonos fertőtlenítést is végzünk.

Dohányzás

A vendégek számára fenntartott dohányzó területen vagy egy család, vagy maximum 2 fő tartózkodhat egyszerre.

Gyermek játszó

Gyermek játszónkban animátori felügyelettel egyszerre egy család vagy 2 gyermek tartózkodhat. A nyitva tartást a vendégigényekhez igazítjuk, az igénybe vétel regisztrációhoz kötött a zsúfoltság elkerülése érdekében. Felügyelet nélkül látogatható játszószobánkban egyszerre szintén egy család vagy 2 gyermek 1-1 szülővel tartózkodhat.
A felnőtt- és gyermekanimációs, valamint aktív programokon a résztvevők létszámát a helyszíntől függően szintén korlátozzuk.

Vitalium Laser Centre

A lézer centrum az eddigi szigorú higiénés szabályokon felül az alábbi óvintézkedésekkel biztosítja a páciensek és a munkatársak egészségének megóvását: a diszpécser pultnál másfél méter távolságot kérünk tartani, a pultnál egy időben egy páciens (és kísérője) tartózkodhat. A kezelés igénybevétele előtt a páciens aláírásával igazolja, hogy nincs fertőzésre utaló panasza. A pultot, az orvosi rendelőt és a kezelő helyiséget folyamatosan fertőtlenítjük. Valamennyi munkatársunk maszkot visel.
Pácienseinket kérjük, hogy a kezelés időpontja előtt maximum 15 perccel korábban érkezzenek, hogy a diszpécser pultnál a torlódást elkerüljük. A kísérőket megkérjük, hogy a kezelés ideje alatt a kávézóban vagy a szálloda lobbyjában várakozzanak.

További részletek >>

A hévízi Hotel Európa fit**** a minőségi pihenésre vágyó vendégek minden igényét igyekszik kielégíteni, remek ajánlatokat kínál családi üdülésekhez és aktív kikapcsolódásokhoz, de mindezek mellett a relaxációra és felfrissülésre vágyók is megtalálják számításaikat.
A szálloda az elmúlt időszakban látványosan megújult. Vadonatúj kétágyas szobák, újjászületett spa & wellness világ - megújult spa- és élményfürdő, beltéri gyermekmedence, whirlpool, termálvizes medence, külső- és belső úszómedence, a nyári hónapokban Acapulco családi élménymedence, szaunák, gőzfürdő, infraszauna, herbárium, sókabin és szolárium biztosítja a felhőtlen felüdülést, modern szállodahall, Vinobar várják vendégeinket.
A hotel a gyógyászati és szépség szolgáltatásokban vezető szerepet tölt be, amit elsősorban a Vitalium Health & Beauty központnak köszönhet, de mindezek mellett vadonatúj wellness szolgáltatások is megtalálhatók.

További részletek >>
Kevesebb >>

Hotel Európa Fit - Szobák

• 25-26 m2 alapterület • Billerbeck ágynemű • kádas vagy zuhanykabinos fürdőszoba • egyénileg szabályozható légkondicionálás • minibár (kérésre) • szobaszéf • hajszárító • telefon • LCD televízió • fürdőköpeny • erkély • ingyenes internet csatlakozási lehetőség (wifi) • nemdohányzó • érkezéskor ajándék ásványvíz a szobában • vízforraló bekészítés kávé-teafőzési lehetőséggel

• 20 m2 alapterület • Billerbeck ágynemű • kádas vagy zuhanykabinos fürdőszoba • egyénileg szabályozható légkondicionálás • minibár (kérésre) • szobaszéf • hajszárító • telefon • LCD televízió • fürdőköpeny • erkély • ingyenes internet csatlakozási lehetőség (wifi) • nemdohányzó • érkezéskor ajándék ásványvíz a szobában • vízforraló bekészítés kávé-teafőzési lehetőséggel

Superior felszereltség: • parkoldali kilátás • papucs • Nespresso kávéfőző ------- • 25-26 m2 alapterület • Billerbeck ágynemű • kádas vagy zuhanykabinos fürdőszoba • egyénileg szabályozható légkondicionálás • minibár (kérésre) • szobaszéf • hajszárító • telefon • LCD televízió • fürdőköpeny • erkély • ingyenes internet csatlakozási lehetőség (wifi) • nemdohányzó • érkezéskor ajándék ásványvíz a szobában • vízforraló bekészítés kávé-teafőzési lehetőséggel

• ca. 38 m2 alapterület • a nappaliban kihúzható kanapé • hálószoba franciaággyal vagy különálló ágyakkal • Billerbeck ágynemű • kádas vagy zuhanykabinos fürdőszoba • egyénileg szabályozható légkondicionálás • minibár (kérésre) • szobaszéf • hajszárító • telefon • LCD televízió • fürdőköpeny • erkély • ingyenes internet csatlakozási lehetőség (wifi) • nemdohányzó • érkezéskor ajándék ásványvíz a szobában • vízforraló bekészítés kávé-teafőzési lehetőséggel

Superior felszereltség: • parkoldali kilátás • papucs • Nespresso kávéfőző ------------------- • ca. 38 m2 alapterület • a nappaliban kihúzható kanapé • hálószoba franciaággyal vagy különálló ágyakkal • Billerbeck ágynemű • kádas vagy zuhanykabinos fürdőszoba • egyénileg szabályozható légkondicionálás • minibár (kérésre) • szobaszéf • hajszárító • telefon • LCD televízió • fürdőköpeny • erkély • ingyenes internet csatlakozási lehetőség (wifi) • nemdohányzó • érkezéskor ajándék ásványvíz a szobában • vízforraló bekészítés kávé-teafőzési lehetőséggel

Hotel Európa Fit - Wellness

 • akupresszúra
 • aromamasszázsok
 • gyógymasszázs
 • keleti masszázsok
 • lávaköves masszázs
 • nyirokmasszázs
 • sportmasszázs
 • talpmasszázs
 • Lomi-Lomi masszázs
 • Thai masszázs
 • Shiatsu masszázs
 • Kí­nai massázs
 • reflexológia
 • hátmasszázs
 • gyógytorna
 • akupunktúra
 • Ayurveda terápia
 • Aromaterápia
 • hidroterápia
 • eletkroterápoa
 • gőzfürdő
 • sóbarlang
 • élményfürdő
 • élményzuhany
 • tangentor
 • ultrahang kezelés
 • cellulitisz elleni kezelések
 • iszappakolás
 • köpölyözés
 • méregtelenítő kezelések
 • Ivókúra
 • Nordic Walking
 • Stretching
 • Tai-chi
 • Jóga
 • Pilates
 • Vízi gimnasztika
 • Élményfürdőnk (31°C) minden igényt kielégít: nyak- vállmasszírozó, úszógép, fekvő és álló vízsugár szolgálja a kellemes felüdülést. Nem csak a melegebb hónapokban úszhatunk a külső medencében, ahol a 28 fokos vízben a fürdés mellett a nap sugarait is élvezhetjük. Télen fedett uszodánkban hódolhatunk az úszás örömeinek. Ha pedig kimerültünk az aktív mozgásban, a whirlpool pezsgő (35°C) vize biztos felfrissülést ígér. A gyógyulni vágyók kikapcsolódhatnak gyógymedencéinkben (36-37°C), amelyet a híres hévízi gyógyvízzel töltünk.

  Acapulco pool csobogókkal, sziklaszigettel, különböző élményelemekkel, 0-150 cm-es vízmélységével ideális víziparadicsom a gyermekes családok számára.

Hotel Európa Fit - Sport

 • Kerékpár-kölcsönzés
 • Napozókert
 • Pingpongasztal
 • Túrázás
 • Úszás
 • Aquafitness
 • Nordic Walking
 • Gyerektorna
 • Futás

Hotel Európa Fit - Programok

A mozgás és utazás kedvelőinek elég a programpulthoz fordulnia. Sport és program animátorok gondoskodnak arról, hogy ki-ki meglelje a kedvére való foglalatosságot. Vendégeinknek számos ingyenes szolgáltatás áll rendelkezésére: Naponta reggeli torna és vízigimnasztika a speciális súlyzók segítségével, tartásjavító torna és stretching.

A kicsik is feltalálják magukat mivel a szálloda gyermek és családbarát, ezt igazolja a játszótér, nyáron az Acapulco családi élménymedence, gyermek medence és az előzetesen igényelhető gyermekfelügyelet.

A szállodában lehetőség van kerékpár bérlésére. A Balaton északi partján kerékpározva megismerhetik a növény- és állatvilágot, a különböző fafajtákat, valamint a balatoni dombok szőlőiben termelt különleges fehérbor ízét.
A 4,4 hektáros Hévízi-tó a világ legnagyobb területű, természetes meleg vízű gyógytava, Magyarország jelentős természeti kincse, melyet a Balatonnal egy 9 km-es kerékpárút köt össze.
Hévíz és a Balaton környéke a kitűnő kerékpárutakat kínál a régió legszebb tájain! A túrák után jól esik majd egy kis ejtőzés élménymedencénkben.

Szolgáltatások
 • Saját strand  Saját strand
 • Légkondicionáló  Légkondicionáló
 • Medence - beltéri  Medence - beltéri
 • Medence - kültéri  Medence - kültéri
 • Szauna  Szauna
 • Infraszauna  Infraszauna
 • Jacuzzi  Jacuzzi
 • Állatbarát hotel  Állatbarát hotel
 • Parkoló  Parkoló
 • WI-FI  WI-FI
 • Étterem  Étterem
 • Bár  Bár
 • Kávézó  Kávézó
 • Konferenciaterem  Konferenciaterem
 • Tárgyalóterem  Tárgyalóterem
 • Lift  Lift
 • Akadálymentesített  Akadálymentesített
 • 24 órás portaszolgálat  24 órás portaszolgálat
 • Csomagszoba  Csomagszoba
 • Mosodai szolgáltatás  Mosodai szolgáltatás
 • Fitness  Fitness
 • Gyerekbarát  Gyerekbarát
 • Wellness  Wellness
 • Gyógyvíz  Gyógyvíz
 • Vízi gimnasztika  Vízi gimnasztika
 • Internet, WI-FI  Internet, WI-FI
 • Fürdőszoba káddal  Fürdőszoba káddal
 • Fürdőszoba zuhanyzóval  Fürdőszoba zuhanyzóval
 • WC  WC
 • Minibár  Minibár
 • Televízió  Televízió
 • Telefon  Telefon
 • Erkély  Erkély
 • Terasz  Terasz
 • Pótágy  Pótágy
 • Nemdohányzó szobák  Nemdohányzó szobák
 • Fürdőköpeny  Fürdőköpeny
 • Hajszárító  Hajszárító
 • Szobai széf  Szobai széf
 • Internet  Internet
További részletek >>
Kevesebb >>
Általános információk
Wellness világunkban élményfürdő, kültéri és beltéri úszómedence, tavasztól őszig Acapulco-pool 270 m2-es vízfelületével várja a vendégeket, pezseg a whirlpool, csalogat a gyógyító termálvizes medence. Egészségünk megóvását segíti elő a szaunázás is, amely rendkívül jótékony hatással van a testre, szellemre és lélekre egyaránt. Finn szaunák, gőzfürdő, infrakabin, herbárium és sókabin közül választhatnak vendégeink, valamint szolárium is segíti a könnyed kikapcsolódást.

A szálloda központjában spa- és élményfürdő, whirlpool, termálvizes medence, külső- és belső úszómedence, a nyári hónapokban Acapulco családi élménymedence, szaunák, gőzfürdő, infraszauna, herbarium, sókabin és szolárium biztosítja a felhőtlen felüdülést.

Hotel Európa Fit Hévíz akciós* csomagok:

*akár 20-50%-al olcsóbban mintha napi szobaáron foglalna!

Tipp!
Adja meg az érkezés dátumát, éjszakák számát és mutatjuk az érvényes csomagokat és árakat!


Jelenleg az összes csomagot mutatjuk, használja a fenti keresőt!

Szállás Félpanzióval

Offer picture

Érvényes: 2020-02-17 - 2020-12-20 között

A hét bármely napjára foglalható.

Félpanziós ellátással, wellness-részleg és fitneszterem használattal, változatos programokkal, internet elérhetőséggel....

7 éves korig ingyenes, 7-14 éves korig 14000 Ft/éj, 14-18 éves korig 22000 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

29 300 Ft, 1 fő, 1 éj

117 200 Ft

2 fő 2 éj félpanzióval

Részletek
Nem talál megfelelőt?
Kérjen egyedi ajánlatot!
kattintson a gombra...
ajánlat kérés egyszerű, gyors ajánlat kérés
Ajánlatkérése ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!
Foglaltsági naptár
SZABAD

TELTHÁZ Csak elutazás napjának választható
Nincs szabad szoba éjszakára

Hasonló szállások melyek érdekelhetik:
Értékelés - Hotel Európa Fit
Kiváló 4.6/5
Hotel: 4.7/5
Személyzet: 4.8/5
Wellness: 4.4/5
Étkezés: 4.6/5
Szoba: 4.3/5

100 % ajánlja másoknak
100 % ismét visszamenne

Olvassa el a részletes véleményeket itt >>
Információk

Érkezés: 15:00-órától Távozás: 11:00 óráig

Szép kártya

OTP, MKB, K&H Szép Kártya elfogadóhely

Hotel Európa Fit térkép
Vélemények

  kiszolgalas, wellness reszleg, programok

  a szoba tul kozel volta kavehazhoz /113/ igy keso este mar zavart a hangos zene

  A személyzet nagyon kedves volt, az apartmann kényelmes, tisztaság volt mindenhol. A reggeli választéka, a zöldségek frissesség.

  A megérkezéskor közölték, hogy szabad szoba már nincs, ezért apartmant kapunk. A belső medencék, jakuzzi száma. Vacsoránál minden nap ugyanaz a leves választék volt, a főételt kérni kellett.

  Kényelmes szoba, barátságos személyzet, kifogástalan ellátás.

  Nem jelezték előre, hogy a lift felújítási munkák miatt nem fog működni. A parkolás nagyon drága. Megfizethetetlen minibár.

  Mindennel elégedett voltam.

  ----

  Gyakorlatilag 2 dolog kivételével teljesen elégedett vagyok,vagyunk.Másodszor nyaraltunk itt és bármikor visszajönnénk! Szép tisztaság fogadott minket mindenhol,a személyzet kedves volt,szóval nyugodt szívvel ajánlom bárkinek!!!

  2 dolgot említenék csak meg.Az egyik a reggelinél a kávé,ami élvezhetetlen volt.A másik a pótágy matraca amin gyermekeim aludtak és kényelmetlen volt.

  Minden rendben volt mindig, ha megyünk ilyen helyre,csak ide megyünk már több éve.