Belföldipihenés

Thermal Hotel * * * Harkány

3  csillagos  - Harkányi wellness szálloda
Harkány, Járó József u. 1

Érdeklődés / Szobafoglalás:

Koronavírus információk

 

Kedves Vendégeink!

A Thermal Hotel Harkány csapata örömmel értesíti Önöket, hogy 2020.05.29-től ismét megnyitja kapuit.

Szállodánk a megfelelő óvintézkedések megtételével igyekszik, hogy vendégeink a legnagyobb biztonságban érezhessék magukat.

 

Figyelve a szakmai-, és járványügyi ajánlásokat elkészítettünk egy kis tájékoztatót az Önök részére.

Dolgozóinkat is felkészítettük és készítjük fel folyamatosan a higiéniai és biztonsági követelményekre.

Bejelentkezés:

-       Szállodánk előre elküldi minden érkező Vendég részére a bejelentkezési űrlapot, melyet kitöltve e-mailben visszaküldenek részünkre, ezzel megteremtve egy express (gyors) chek - in lehetőségét, elkerülve érkezéskor a recepción történő hosszadalmas bejelentkezési procedúrát.

-       Szájmaszk vásárolható majd szállodánk recepcióján.

-       Megkérjük Önöket, hogy amennyiben lehetséges, akkor saját tollat használjanak az esetleges aláírásokhoz, illetve a bejelentkező űrlap kitöltéséhez, ha ez nem történt volna meg előre.

-       Megérkezéskor szállodánk recepcióján – ahogyan a többi közösségi helységben is - kézfertőtlenítő állomás kerül kihelyezésre. Megkérünk minden kedves Vendéget, hogy érkezéskor ezzel fertőtlenítsék kezüket.

-       Kollégáink csak egészségesen jöhetnek dolgozni, bármiféle betegség gyanúja esetén otthon kell maradniuk. És Önöket is megkérjük, hogy felelősségteljesen induljanak útnak.

-       Bejelentkezésnél várakozás esetén kérjük tartsák be a 1,5 méteres távolságot.

 

Kézfertőtlenítés:

-       Szállodánk különböző bejáratainál (étterem, hotel, wellness részleg…), közlekedési útvonalakon kézfertőtlenítőket helyezünk el szíves használatra.

 

Lift használata:

-       A lift használatát egyidejűleg maximum 2 fő használhatja, továbbá kérjük, ha lehetséges, csak érkezéskor, illetve távozáskor a csomagok könnyebb szállítása érdekében használják. A lift nyomógombjait munkatársaink igyekeznek minél gyakrabban fertőtleníteni. Lehetőség szerint könyökkel nyomják meg a gombokat.

 

Vendégszobák:

-       Érkező vendégeink részére már előre pihentetett, fertőtlenített szobákat biztosítunk.

-       Munkatársaink naponta takarítják a szobájukat és fertőtlenítik a gyakran használt felületeket, mint például kilincsek, lerakófelületek, pultok, kapcsolók, távirányítók, ez által nincs lehetőségük a Ne zavarj tábla használatára.

Közösségi terek:

-       Természetesen azoknak a felületeknek a tisztítására és fertőtlenítésére, amelyekkel a vendégek érintkeznek, hiszen megfogják őket – ajtókilincs, villanykapcsoló vagy távirányító- naponta többször is sor kerül.

-       Ugyanígy naponta többször fertőtlenítjük és tisztítjuk a közösségi mosdókat, valamint a lifteket is.

-       Szállodánk helyiségeit, a bárt, az éttermet és a wellness részleget is naponta többször és alaposan kiszellőztetjük.

 

Étkezések:

-       Szállodánk telítettsége függvényében előfordulhat a különböző étkezési idők beosztása.

-       Figyelünk arra is, hogy az étteremben egyszerre csak meghatározott létszámú vendég tartózkodhasson. Az ültetésnél éttermi kollégáink segédkeznek majd.

-       A svédasztalos étkezéseket nem javasolják, így éttermünkben az étkezéseknél kollégáink szolgálják fel, ők tálalják az ételeket a vendégeinknek, hiszen így elkerülhetővé válik az, hogy a tálaláskor szükséges eszközöket egymás után fogják meg a vendégek.

-       A reggelit bővített continentális reggelivel tudjuk biztosítani majd vendégeink részére, a meleg ételeket pedig frissen készítjük el az Önök részére.

Wellness részleg:

-       A pihenőágyak páros elrendezéssel 1,5 méter védőtávolság megtartása mellett vannak elhelyezve.

-       A wellness részlegben található korlátok, kilincsek, kapcsolók, fekvő-, ülő felületek fertőtlenítését kollégáink folyamatosan végzik ügyelve az Önök pihenésére.

-       A jelenlegi határozat alapján belső élménymedencénk, gyógyvizes medencéink, szaunafalunk nem üzemelhetnek, azonban kinti strandmedencénk várja szeretettel kedves Vendégeinket.

-       Medencéink használata előtt kötelező lesz a zuhanyzás!  Kérünk mindenkit, hogy ezzel a fontos lépéssel segítse mindenki biztonságát, óvja mások egészségét!

-       Recepciónknál és medencénkben kérjük fokozottan tartsák be a 1,5 méteres távolságot.

 

Gyermek foglalkoztató:

-       Beltéri játszószobánk ajtaját sajnos egy időre be kell zárjuk, azonban a kültéri játszóteret mindenki a saját felelősségére a 1,5 méteres távolságot betartva tudja igénybe venni, ennek megfelelően a csomagjainkban meghirdetett animátor szolgálatot sajnos nem tudjuk biztosítani.

 

Fizetés:

-       Lehetőség szerint a készpénzmentes (bankkártya, okos eszközök stb.) fizetést alkalmazzák. Lobby bárunkban így a készpénzes fizetést szüneteltetjük és csak szobahitelre való fogyasztást tudnak igénybe venni.

 

Szabadtéri programlehetőségek:

 

-       Lengőteke

-       Kerékpárkölcsönzés

-       Strandröplabda pálya

-       Teniszpálya

-       Petanque

 

 

 

Kérjük, bármilyen betegségre utaló jelet észlel magán, a szobájában tartózkodva, telefonon keresztül értesítse a recepciót, hogy megtehessük a szükséges intézkedéseket.

 

További kérdés / kérés esetén állunk szíves rendelkezésükre!

 

A fenti szabályzat a 2020. május 11-i magyarországi járványügyi helyzet alapján került meghatározásra! 

Szállodánk természetesen folyamatosan figyelemmel kíséri a veszélyhelyzet alatti szakmai és kormányzati ajánlásokat/javaslatokat és szabályokat, és amennyiben szükséges, a szállodában alkalmazott biztonsági és higiéniai intézkedéseket ezek alapján módosítja!

A megszokott vendégszeretettel várjuk Önöket.

 

Vigyázzunk egymásra!

A Dél-Dunántúl egyetlen gyógyszállodája, a Thermal Hotel Harkány megújult formában, de régi vendégszeretettel várja a feltöltődni, pihenni, kikapcsolódni és gyógyulni vágyó Vendégeit!
A régió legismertebb és legkedveltebb fürdővárosában elhelyezkedő szálloda mediterrán jellegű, kellemes környezetben kínálja kényeztető szolgáltatásait és biztosítja a pihentető kikapcsolódást 131 db superior és standard kategóriájú, elegáns és modern stílussal ötvözött szobáiban, apartmanjaiban.
Színvonalas szolgáltatásainkkal, udvarias kiszolgálásunkkal Vendégeink kívánságainak széles palettáját kívánjuk kielégíteni.

Küldetésünknek tekintjük ezért, hogy Vendégeinknek biztosítsuk mindazt, amiért szállodánkat választották:

Feltöltődést és teljes újjászületést

850 m2-es wellness részlegünkön úszásra alkalmas és masszázselemekkel felszerelt élményelemekkel bővített úszómedence, egyedülálló hangulatot árasztó szaunafalu, finn-, bio-, infra szaunákkal és gőzkabinnal biztosítják a teljes ellazulását. Egyedi törökfürdőnk kényeztető kezelése fantasztikus élményt nyújt, amely által úgy érezheti magát, mintha újjászületne.
Masszázsok széles választékát kínáljuk a fáradt izmok és test kényeztetésére, így minden Vendégünk megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelőt.

Egészségmegőrzést és eredményes gyógyulást

Szállodánkban lehetősége van a méltán világhírű harkányi gyógyvizet saját belső és külső medencéinkben élvezni. Egészségmegőrzését, gyógyulását és esetleges kezelését szakképzett személyzet segíti. Gyógyászati részlegünk kitűnően felszerelt a mozgásszervi problémák kezelésére, reumatológus szakorvosaink és gyógytornászaink kérésére azonnal rendelkezésre állnak. A harkányi gyógyvíz jótékony és egyedülálló gyógyító ereje a mozgásszervi problémák kezelése mellett a nőgyógyászati gyulladások, meddőség kezelésében és bőrgyógyászati problémák tünetmentesítésében is hatékony gyógyírt jelent.

További részletek >>
Kevesebb >>

Thermal Hotel - Szobák

fürdőszoba (zuhanyzóval, vagy káddal), wc, erkély, színes televízió, telefon, széf, hajszárító, fürdőköpeny és minibár

fürdőszoba (zuhanyzóval, vagy káddal), wc, erkély, színes televízió, telefon, széf, hajszárító, fürdőköpeny és minibár

fürdőszoba (zuhanyzóval, vagy káddal), wc, erkély, színes televízió, telefon, széf, hajszárító, fürdőköpeny és minibár

Kétágyas szoba (25 nm2) - felszereltség: 2 ágy, pótágy, színes televízió, telefon, minibár, széf, fürdőköpeny, hajszárító, klíma

Apartman (30 nm2) - felszereltség: 2 ágy, kihúzható kanapé (2 12 év alatti gyerek részére), színes televízió, telefon, minibár, széf, fürdőköpeny, hajszárító, klíma

Thermal Hotel - Wellness

 • aromamasszázsok
 • gyógymasszázs
 • lávaköves masszázs
 • nyirokmasszázs
 • svédmasszázs
 • talpmasszázs
 • Thai masszázs
 • mézes masszázs
 • hátmasszázs
 • gyógytorna
 • fényterápia
 • mágnesterápia
 • bioszauna
 • élményfürdő
 • tangentor
 • ultrahang kezelés
 • iszappakolás
 • köpölyözés
 • A régióban egyedülálló gyógyprogramot tudunk ajánlani reumatikus és psoriasis problémákra. Szállodánk gyógyászati részlege állandó orvosi felügyelet mellett kvalifikált szakszemélyzettel magas színvonalú kezeléseket biztosít. Gyógycentrumunkban mindezeket kúracsomagok formájában, illetve különálló szolgáltatásként is igénybe veheti. A gyógyító vizet a hotel saját, külső és belső gyógymedencéiben élvezheti. A 37 OC–os magas kéntartalmú gyógyvízzel töltött medencék a balneoterápia alapját képezik. Vendégeinknek komplex ellátást nyújtunk következő gyógyszolgáltatásainkkal

Thermal Hotel - Sport

 • Kerékpár-kölcsönzés
 • Napozókert
 • Strandröplabda pálya
 • Billiárd
 • Úszás
 • Aquafitness
 • Futás
 • Sportolni vágyó vendégeinket júliustól sportpályák (tenisz, lábtenisz-, és strandröplabdapálya) és kondicionálóterem várja, ill. kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség.

Thermal Hotel - Programok

Baranya megye legfőbb látnivalóját Pécs városa jelenti mediterrán hangulatú utcáival, a világörökség részét képező ókeresztény sírkamráival, középkori és török kori emlékeivel, valamint különleges múzeumaival (Victor Vasarely Múzeum, Csontváry Múzeum.A megye látványos történelmi emléke még a mohácsi történelmi emlékhely, a szigetvári vár, a siklósi vár, a pécsváradi vár és a magyeregregyi Márévár. A megye számos védett természeti értéket rejt (abaligeti cseppkőbarlang, szársomlyói természetvédelmi terület a villányi kőbánya őslénybemutatója). A Kelet-Mecsek erdői között megbújó aprófalvak múltat idéző érintetlen faluképet mutatnak (Kisújbánya, Óbánya, Püspökszentlászló). Kedvelt üdülőhelyek a megye tavai közül az Abaligeti-tó, az orfűi tavak és a pécsváradi Dombay-tó. Közkedvelt kulturális esemény a mohácsi busójárás, melyen a hagyományos maszkás busók felvonulása, közönség szórakoztatása mellett láthatóak a helyi sokác (horvát) közösség szokásai és számos hagyományos ugyanakkor látványos attrakció. A hagyomány úgy tartja, hogy akit egy busó megölel, az szerencsés és egészséges lesz egész évben. A csúf maskarák ugyanis nemcsak a hideget, de az ártó szellemeket és a szerencsétlenségeket is távolt tartják. A turisztikai programjai között említésre méltóak még az októberben tartott villányi borfesztivál és pécsváradi leányvásár.

Szolgáltatások
 • Légkondicionáló  Légkondicionáló
 • Medence - beltéri  Medence - beltéri
 • Medence - kültéri  Medence - kültéri
 • Szauna  Szauna
 • Infraszauna  Infraszauna
 • Jacuzzi  Jacuzzi
 • Állatbarát hotel  Állatbarát hotel
 • Parkoló  Parkoló
 • WI-FI  WI-FI
 • Étterem  Étterem
 • Bár  Bár
 • Kávézó  Kávézó
 • Konferenciaterem  Konferenciaterem
 • Tárgyalóterem  Tárgyalóterem
 • Lift  Lift
 • Akadálymentesített  Akadálymentesített
 • 24 órás portaszolgálat  24 órás portaszolgálat
 • Mosodai szolgáltatás  Mosodai szolgáltatás
 • Wellness  Wellness
 • Gyógyvíz  Gyógyvíz
 • Vízi gimnasztika  Vízi gimnasztika
 • Internet, WI-FI  Internet, WI-FI
 • Szobaszerviz 24 órában  Szobaszerviz 24 órában
 • Fürdőszoba káddal  Fürdőszoba káddal
 • Fürdőszoba zuhanyzóval  Fürdőszoba zuhanyzóval
 • WC  WC
 • Minibár  Minibár
 • Televízió  Televízió
 • Telefon  Telefon
 • Erkély  Erkély
 • Pótágy  Pótágy
 • Nemdohányzó szobák  Nemdohányzó szobák
 • Fürdőköpeny  Fürdőköpeny
 • Hajszárító  Hajszárító
 • Szobai széf  Szobai széf
További részletek >>
Kevesebb >>
Általános információk

Thermal Hotel Harkány akciós* csomagok:

*akár 20-50%-al olcsóbban mintha napi szobaáron foglalna!

Tipp!
Adja meg az érkezés dátumát, éjszakák számát és mutatjuk az érvényes csomagokat és árakat!


Jelenleg az összes csomagot mutatjuk, használja a fenti keresőt!

Senior Akicó 2 éj

Offer picture

Érvényes: 2020-01-01 - 2020-12-23 között

A hét bármely napjára foglalható.

Félpanziós ellátással, wellness-részleg használattal, reumatológiai állapotfelmérő vizsgálattal, Wi-Fi internet elérhetőséggel....

6 éves korig ingyenes, 6-14 éves korig 5250 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

13 600 Ft, 1 fő, 1 éj

54 400 Ft

2 fő 2 éj félpanzióval

Részletek

All Inclusive Napok

Offer picture

Érvényes: 2020-01-06 - 2020-06-22 között

A hét bármely napjára foglalható.

All inclusive ellátással, wellness-részleg használattal, kedvezményes gyógyvizes medence használattal,parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel....

4 éves korig ingyenes, 4-12 éves korig 9100 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

18 200 Ft, 1 fő, 1 éj

72 800 Ft

2 fő 2 éj teljes ellátással

Részletek

Senior Akció 3 éj

Offer picture

Érvényes: 2020-01-02 - 2020-12-23 között

A hét bármely napjára foglalható.

Félpanziós ellátással, wellness-részleg használattal, reumatológiai állapotfelmérő vizsgálattal, parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel....

6 éves korig ingyenes, 6-14 éves korig 5250 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

13 100 Ft, 1 fő, 1 éj

78 600 Ft

2 fő 3 éj félpanzióval

Részletek

Senior Akicó 4 éj

Offer picture

Érvényes: 2020-01-01 - 2020-12-23 között

A hét bármely napjára foglalható.

Félpanziós ellátással, wellness-részleg használattal, reumatológiai állapotfelmérő vizsgálattal, parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel....

6 éves korig ingyenes, 6-14 éves korig 5250 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

12 700 Ft, 1 fő, 1 éj

101 600 Ft

2 fő 4 éj félpanzióval

Részletek

Senior Akció 6 éj

Offer picture

Érvényes: 2020-01-02 - 2020-12-21 között

A hét bármely napjára foglalható.

Félpanziós ellátással, wellness-részleg használattal, reumatológiai állapotfelmérő vizsgálattal, parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel....

5 éves korig ingyenes, 6-14 éves korig 5250 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

11 500 Ft, 1 fő, 1 éj

138 000 Ft

2 fő 6 éj félpanzióval

Részletek

Gyógyító Élmény

Offer picture

Érvényes: 2020-01-01 - 2020-06-14 között

A hét bármely napjára foglalható.

Félpanziós ellátással, úszó- és gyógymedence használattal, szakorvosi vizsgálattal, kezeléssel, szauna és gőzfürdő használattal, parkolással, internet...

6 éves korig ingyenes, 6-12 éves korig 5250 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

13 990 Ft, 1 fő, 1 éj

139 900 Ft

2 fő 5 éj félpanzióval

Részletek

Felejthetelen Nyár 2 éj

Offer picture

Érvényes: 2020-06-15 - 2020-08-31 között

A hét bármely napjára foglalható.

• Félpanziós ellátással, • wellness-részleg használattal, • élőzenés vacsoraestekkel, • parkolással, • Wi-Fi internet elérhetőséggel....

4 éves korig ingyenes, 4-12 éves korig 6500 Ft/éj, 12-16 éves korig 13000 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

15 700 Ft, 1 fő, 1 éj

62 800 Ft

2 fő 2 éj félpanzióval

Részletek

Felejthetelen Nyár 3 éj

Offer picture

Érvényes: 2020-06-15 - 2020-08-31 között

A hét bármely napjára foglalható.

• Félpanziós ellátással, • wellness-részleg használattal, • élőzenés vacsoraestekkel, • parkolással, • Wi-Fi internet elérhetőséggel....

4 éves korig ingyenes, 4-12 éves korig 6500 Ft/éj, 12-16 éves korig 13000 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

15 200 Ft, 1 fő, 1 éj

91 200 Ft

2 fő 3 éj félpanzióval

Részletek

Felejthetelen Nyár 4 éj

Offer picture

Érvényes: 2020-06-15 - 2020-08-31 között

A hét bármely napjára foglalható.

Félpanziós ellátással, wellness-részleg használattal, élőzenés vacsoraestekkel, parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel....

4 éves korig ingyenes, 4-12 éves korig 6500 Ft/éj, 12-16 éves korig 13000 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

15 000 Ft, 1 fő, 1 éj

120 000 Ft

2 fő 4 éj félpanzióval

Részletek

Hűsítő élmény

Offer picture

Érvényes: 2020-06-15 - 2020-08-31 között

A hét bármely napjára foglalható.

Hűsítő élményFélpanziós ellátással, wellness-részleg használattal, élőzenés vacsoraestekkel, parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel Harkányban...

4 éves korig ingyenes, 4-12 éves korig 5250 Ft/éj, 12-16 éves korig 10500 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

13 900 Ft, 1 fő, 1 éj

139 000 Ft

2 fő 5 éj félpanzióval

Részletek

Nyári All Inclusive Napok

Offer picture

Érvényes: 2020-06-23 - 2020-09-30 között

A hét bármely napjára foglalható.

All inclusive ellátással, wellness-részleg használattal, kedvezményes gyógyvizes medence használattal,parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel....

4 éves korig ingyenes, 4-12 éves korig 12100 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

24 200 Ft, 1 fő, 1 éj

96 800 Ft

2 fő 2 éj teljes ellátással

Részletek

Őszi Gyógyító Élmény

Offer picture

Érvényes: 2020-09-01 - 2020-12-23 között

A hét bármely napjára foglalható.

Félpanziós ellátással, úszó- és gyógymedence használattal, szakorvosi vizsgálattal, kezeléssel, szauna és gőzfürdő használattal, parkolással, internet...

6 éves korig ingyenes, 6-12 éves korig 6995 Ft/éj

Legkedvezőbb ár:

13 990 Ft, 1 fő, 1 éj

139 900 Ft

2 fő 5 éj félpanzióval

Részletek
Nem talál megfelelőt?
Kérjen egyedi ajánlatot!
kattintson a gombra...
ajánlat kérés egyszerű, gyors ajánlat kérés
Ajánlatkérése ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!
Foglaltsági naptár
SZABAD

TELTHÁZ Csak elutazás napjának választható
Nincs szabad szoba éjszakára

Hasonló szállások melyek érdekelhetik:
Értékelés - Thermal Hotel
Kiváló 4.6/5
Hotel: 4.5/5
Személyzet: 4.8/5
Wellness: 4.3/5
Étkezés: 4.8/5
Szoba: 4.3/5

100 % ajánlja másoknak
91 % ismét visszamenne

Olvassa el a részletes véleményeket itt >>
Információk

Érkezés: 14.00-órától Távozás: 10.00 óráig

Szép kártya

OTP, MKB, K&H Szép Kártya elfogadóhely

Thermal Hotel térkép
Vélemények

  Kedves, figyelmes személyzet! Nem volt sehol nagy tömeg, tisztaság volt mindenhol!

  Wellness, étkezés.

  Szoba tisztasága, erkély tisztasága, csapból alig folyt a víz, zuhanyzóban dugulás volt.

  Minden szolgáltatás maximálisan teljes volt, minden kézreesett, a személyzet nagyon kedves és készséges volt. A szilveszteri este nagyon jól szervezett, minden elképzelésünknek megfelelő volt. Az étteremben dolgozók hihetetlen mértékben ügyeltek a vendégekre és szolgálták ki a pihenőket. A Wellness részlegben hasonlóak voltak a tapasztalataink. A személyzet kedves, jól felkészült. A szaunafalu minden igényt kielégítő volt.

  A szobák felszereltsége lehetne egy kicsit modernebb. A TV picike és nagyon régi és az adás zavaros.A hajszárító 20 másodpercenként kikapcsolt. De összességében ezek nem csökkentették a hotel nívóját.

  Jól éreztük magunkat!!!

  Az idei szilvesztert töltöttük a hotelben. A környezet kicsit meghökkentő volt amit láttunk a hotel környékén, de miután átléptük a hotel ajtaját kétségeink szertefoszlottak.Barátságos, előzékeny, segítőkész személyzet fogadott bennünket.Kiváló volt a kiszolgálás, finomak, bőségesek az ételek. Szobánk tiszta, megfelelő hőmérsékletű, igényeinknek kielégítő volt.

  Kicsinek találtuk a gyógyvizes medencéket (2 db.) egyik benti a másik kinti. Az élménymedence vize hideg volt.

  Nagyon szép a hotel, és a körülötte lévő zöld terület. A kültéri medencének igazán örültünk, a gyerekeket egész nap ki sem lehetett szedni a vízből. :) A beltéri medence nagy és kellemes a hőmérséklete. Az apartman-szobában kényelmesen elfértünk négyen. A klíma jó szolgálatot tett a nagy hőségben. A reggeli és a vacsora változatos volt, mindenki tudott választani az ízletes fogásokból. A két fogásból álló bőséges "ebédkével" megoldódott a déli étkezésünk is, anélkül, hogy kitettük volna a lábunkat a hotelből. Levesből és kétféle másodikból lehetett választani, baráti áron. A hotel dolgozói kedvesek és figyelmesek. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, remélem mihamarabb újra mehetünk. :)

  Bár mi találtunk a szálloda előtt parkolóhelyet (nem túl sok van), de a zárt parkoló-használat összegét soknak tartjuk.

  Mindennel elégedettek voltunk. Nagyon kedves és aranyos volt a személyzet,nagyon jól éreztük magunkat és ezért köszönjük a szállodának!